83910
17:37 16.122020

Суд прийняв рішення щодо підозрюваного у вчиненні смертельної ДТП на Берегівщині

Події 2760

За доводами прокурора Закарпатської обласної прокуратури взято під варту підозрюваного у вчиненні смертельної аварії на Берегівщині. Слідчим суддею визначено йому заставу у розмірі 126 120 грн.

Дорожньо-транспортна пригода, про яку йдеться, трапилася у понеділок, 14 грудня, між населеними пунктами Велика Бийгань – Косонь. За інформацією слідства, водій «Rеnault Sаndеrо» на швидкості в’їхав у «ВАЗ-2106», який призупинився для виконання повороту ліворуч. У результаті іномарка вилетіла на узбіччя, зіткнулася з деревом і перекинулася.

Один пасажир «Rеnault Sаndеrо» загинув на місці події. Водій вказаного транспортного засобу – 39-річний житель Житомира – та троє інших пасажирів отримали ушкодження різного ступеню тяжкості. Натомість мешканець Берегівщини, що був за кермом іншої автівки, не постраждав.

Експертизою встановлено, що житомирець перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України).

За процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури триває подальше досудове розслідування, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах