83915
11:05 15.122020

З підвалу багатоповерхівки мукачівців викрали понад 50 метрів чугунних труб. ФОТО

Події 1970

З підвального приміщення багатоповерхівки двоє раніше судимих мукачівців викрали понад 50 метрів чугунних труб. Поліцейські оперативно викрили зловмисників. За фактом крадіжки розпочато слідство

До Мукачівського відлілу поліції надійшло повідомлення від працівників комунального підприємства про викрадення майна з підвалу будинку по вулиці Юрія Гойди. Невідомі викрали понад 50 метрів чугунних труб.

У ході проведення розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє мукачівців, віком 32 та 45 років. Обидва раніше притягалися до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів.

Як встановили правоохоронці, зловмисники безперешкодно проникли до підвалу багатоповерхівки, звідки демонтували чугунну систему водовідведення. Розібравши труби на частини, здали їх до пункту прийому металобрухту.

Наразі сума завданих збитків підприємству встановлюється.

За фактом крадіжки розпочато слідство за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Тобто крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення. Розслідування триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах