83756
15:05 11.122020

На Мукачівщині прокуратура через суд вимагає повернути державі землі вартістю майже 112 млн грн

Події 2219

Закарпатська обласна прокуратура вивчила стан дотримання земельного законодавства при розпорядженні ділянками державної власності на території Мукачівського району.

Так, прокурорами встановлено, що Головне управління Держгеокадастру в Закарпатській області при розпорядженні землями Агропромислово-торгового підприємства «Бобовище» та передачі їх в оренду одному з комерційних підприємств області допустило порушення. Держпідприємство, яке належить до сфери управління Фонду державного майна України, незаконно позбавили права постійного користування землею. Варто додати, що воно входить до числа об’єктів, що не підлягають приватизації.

Реалізуючи представницькі повноваження, Закарпатська обласна прокуратура заявила до Господарського суду Закарпатської області позовну заяву в інтересах держави в особі Фонду державного майна України та державного підприємства про визнання недійсними договорів оренди землі площею 94,6 га та вартістю 111,7 млн грн, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах