83750
14:41 11.122020

У Мукачеві виявили трьох водіїв у стані наркотичного сп’яніння. ФОТО

Події 2970

Всі три випадки трапилися в місті Мукачеві.

Вчора, близько 19-ї години, на вулиці Руській, патрульні зупинили водія через порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів поліцейські помітили у керманича ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився від освідування. На нього винесли постанову ч.4 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Другого водія поліцейські зупинили на вулиці Ярослава Мудрого, близько 23-ї години. Він їхав на автомобілі Volkswagen не пристебнутим. Під час розмови з ним інспектори помітили явні ознаки наркотичного сп’яніння. Огляд керманич проходив у лікаря-нарколога. Висновок позитивний. На нього винесли постанову за ч.5 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Схожа подія відбулась на вулиці Ілони Зріні, близько 3-ї години, вночі. Патрульні зупинили керманича, що також їхав не пристебнутим. Під час спілкування з водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Від огляду лікаря-нарколога керманич відмовився. На чоловіка винесли постанову за (Порушення правил користування ременями безпеки) ч.5 ст.121 КУпАП.

На всіх водіїв охоронці порядку склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Патрульна поліція закликає водіїв не вживати наркотичних речовин та не сідати за кермо під їх дією. Один необачний вчинок може призвести до непоправних наслідків!

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах