83731
12:22 11.122020

Поповнився суддівський корпус Закарпатського апеляційного суду

Події 9275

Суддівський корпус Закарпатського апеляційного суду поповнився ще одним суддею. Так, 26 листопада 2020 року, Вища рада правосуддя вирішила відрядити суддю апеляційного суду Закарпатської області Животова Євгена Геннадійовича до Закарпатського апеляційного суду.

Відрядження судді строком на один рік дасть змогу врегулювати навантаження та забезпечити належні умови для доступу до правосуддя у суді апеляційної інстанції краю.

Нагадаємо, в Закарпатському апеляційному суді працювало 11 суддів: у цивільній палаті – 9 суддів, в судовій палаті з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення здійснювали правосуддя двоє суддів, що унеможливлювало утворення колегії суддів для розгляду справ.

Враховуючи критичну ситуацію, яка склалася саме у кримінальній палаті, голова суду Ганна Фазикош звернулася до Державної судової адміністрації України з проханням повідомити ВРП про необхідність розгляду питання щодо відрядження судді (за спеціальністю необхідною для розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення) до Закарпатського апеляційного суду терміном на 1 рік. Це, на думку очільниці суду, допоможе частково «розблокувати» роботу цієї палати, повідомляє пресслужба Закарпатського апеляційного суду.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах