83591
16:55 8.122020

Сприяння у переправленні мігрантів: закарпатська прокуратура погодила підозру іноземцеві

Події 1891

За погодження начальника Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури громадянину Республіки Узбекистан повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 332 КК України (сприяння у незаконному переправленні кількох осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Слідством встановлено, що підозрюваний домовився сприяти незаконному переправленню мігрантів через кордон. За вказівками невстановленої наразі особи він забезпечував 5-х іноземців житлом. Надалі доправив їх до лісистої місцевості на території Великоберезнянського району, надавши вказівки щодо незаконного перетину кордону.

Нелегалів виявили та затримали працівники прикордонної поліції Словацької Республіки.

У вказаному провадженні триває досудове розслідування за процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської місцевої прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах