83456
08:55 5.122020

На Іршавщині судитимуть чоловіка, який незаконно видобував гравій з місцевої річки

Події 1941

З русла річки Боржава житель Іршавського району незаконно видобував піщано-гравійну суміш. За фактом злочину слідчі провели досудове розслідування та вже скерували справу з обвинувальним актом для судового розгляду.

У червні цього року поліцейські Іршавського відділення викрили чоловіка, який нелегально видобував гравійну суміш з русла річки Боржава у селі Довге. Факт правопорушення виявили працівники групи реагування патрульної поліції під час патрулювання. На місце події, для документування, поліцейські викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці встановили, що 45-річний місцевий житель несанкціоновано видобував гравій, використовуючи для цього спеціальну техніку.

Поліцейські Іршавщини арештували транспортні засоби з вантажем та помістили на спецмайданчик.

За вказаним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.240 Кримінального кодексу України, тобто незаконне видобування корисних копалин загальнодержавного значення. Слідчі вже завершили досудове розслідування у справі, сформували обвинувальний акт та скерували матеріали для судового розгляду.

Обвинуваченому загрожує від штрафу до трьох років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах