83325
12:20 2.122020

У Мукачеві посеред вулиці в чоловіка зірвали золотий ланцюжок із шиї. ФОТО

Події 2599

Суд погодив клопотання слідчого та обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення кримінальних правопорушень, передбачених статтями 185 та 186 Кримінального кодексу України, мукачівцю загрожує до 6 років позбавлення волі. Слідство у справах триває

Співробітники кримінальної поліції Мукачева викрили зловмисника, причетного до пограбування та крадіжок на території райцентру. Вказані злочини скоїв 28-річний місцевий житель.

Встановлено, що в пізню пору доби на вулиці Сорочій зловмисник напав на перехожого та зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок з кулоном. Сума завданих збитків склала понад 20 тисяч гривень.

Поліцейські встановили, що нападник причетний до вчинення ще двох крадіжок з торгових закладів.

Слідчі вже повідомили зловмиснику про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 186 (грабіж) та частиною 2 статті 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України.

Суд погодив клопотання слідчого та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. В поліції готують необхідні матеріали для скерування справи до суду.

Окрім цього, в Мукачівському міськрайонному суді на розгляді перебуває ще низка кримінальних проваджень щодо вчинення мукачівцем аналогічних злочинів, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах