83167
18:59 29.112020

Троє закарпатці потрапили у смертельну аварію на Рівненщині. ФОТО

Події 4632

На Рівненщині, на автодорозі “Київ-Чоп” сталась смертельна ДТП. Водій легковика виїхав на зустрічну, де зіткнувся з бусом. Керманич легкового авто від отриманих травм помер у реанімації, ще четверо травмованих ушпиталили, – повідомили у пресслужбі поліції області.

Інцидент стався у суботу, 28 листопада, поблизу села Дібрівка Рівненського району о 23:15.

“Водій автомобіля “Mitsubishi Galant” — 23-річний житель села Великий Мидськ Костопільського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем “Volkswagen Transporter”, під керуванням 37-річного жителя села Терново Закарпатської області”, – розповіла пресофіцерка поліції області Марія Юстицька.

У ДТП тяжко травмувався керманич легковика. Його шпиталізували у Дубенську центральну міську лікарню. Однак, попри вжиті заходи, лікарям не вдалося врятувати життя молодого чоловіка, від отриманих травм він помер у реанімаційному відділенні.

Крім того, у ДТП постраждав водій мікроавтобуса та троє пасажирів: 30-річна дружина водія, їх 18-річний односелець та 33-річна жінка, яка зареєстрована у Чернігівській області. Усіх із різними травмами госпіталізували у Дубенську лікарню, – додали у пресслужбі поліції.

За фактом порушення ПДР, що спричинило смерть потерпілого, правоохоронці розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах