83158
15:17 29.112020

На кордоні з Угорщиною затримали порушника-«марафонця»

Події 2793

Іноземця, який мав намір незаконним шляхом потрапити в Україну, затримали учора прикордонники Чопського загону. 31-річний чоловік намагався поза контролем перетнути кордон у залізничному вантажному пункті пропуску «Чоп (Дружба) ».

Іноземця зупинили у співпраці з угорськими колегами. За інформацією про рух невідомого в бік України, на вказаний напрямок вислали чергові сили пункту пропуску, які й затримали правопорушника. Він рухався залізничними коліями у напрямку міста Чоп.

Іноземець не мав при собі жодних документів, проте назвався вихідцем зі Швеції. Під час проведення перевірочних заходів затриманий розповів, начебто прямував пішки до одного з островів далекої Мікронезії. За його словами він там народився, а потім разом з батьками іммігрував до Швеції. Паспорт свій загубив, тому обрав такий спосіб подорожування.

Виявилося, що за незаконне перетинання австрійсько-угорського кордону тиждень тому його вже було затримано прикордонною поліцією Угорщини. Правопорушника затримали в адміністративному порядку та помістили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. За свої дії йому доведеться відповідати перед судом, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини