83125
09:44 28.112020

Хотів здати на металобрухт: в Мукачеві у пенсіонера угнали автівку. ФОТО

Події 2781

27 листопада близько 11.40 до поліції Мукачева звернувся 63-річний пенсіонер, який повідомив, що від нього викрали автомобіль «ВАЗ-2101». Заявник розповів, що він залишив свій транспортний засіб на вулиці Ярослава Мудрого, неподалік шпиталю, а коли повернувся, на місці машини не було.

На місце події негайно прибули поліцейські слідчо-оперативної групи. В той час оперативники вже займалися пошуком зловмисника та транспортного засобу.

Вже за лічені години машину знайшли у одному з мікрорайонів міста – на вулиці Севастопольській. Як з’ясувалось, автомобіль викрав 34-річний мукачівець. Зловмисник зізнався поліцейським, що, проходивши повз припарковану автівку, у нього раптово виник умисел викрасти транспортний засіб, та в подальшому здати на металобрухт.

Наразі автомобіль поліцейські вилучили. Після проведення усіх слідчих дій транспорт буде повернуто законному власнику.

Із викрадачем зараз працюють поліцейські. У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинене мукачівцю загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах