82992
16:29 25.112020

На Львівщині затримали серійного крадія з Виноградівщині

Події 3225

Оперативники сектору кримінальної поліції Виноградівського відділення за сприяння львівських колег розшукали фігуранта майнових злочинів, що мали місце минулого року у селі Великі Ком’яти. Наразі чоловіка доставляють до Закарпаття.

Минулого року в селі Великі Ком’яти, що на Виноградівщині, трапився ряд крадіжок з помешкань громадян. У ході розслідування майнових злочинів, поліцейські встановили, що всі вони – справа рук одного зловмисника. За даними фактами слідство проводилося за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Слідчі зібрали достатньо доказів, що вказували на причетність до крадіжок місцевого юнака. Справу з обвинувальним актом скерували до суду. Для уникнення покарання обвинувачений переховувався від суду, тому його було оголошено у розшук. Закарпатські поліцейські передали орієнтування до всіх регіонів країни.

Так, вчора, 24 листопада, на Львівщині поліцейські зупинили 18-річного хлопця, який обвинувачується у вчиненні крадіжок з проникненням на території Закарпаття.

Фігуранта транспортують до ініціатора розшуку, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах