82911
11:42 24.112020

У Мукачеві напали на жінку та пограбували її

Події 2300

27-річний раніше судимий мукачівець напав на жительку міста та незаконно заволодів її телефоном. Поліцейські затримали нападника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За фактом грабежу, поєднаного з насильством, у поліції розпочали слідство.

Подія сталася вчора, 23 листопада, близько 17:20 год на вулиці Короленка в Мукачеві. До чергової частини звернулася 32-річна місцева мешканка, яка повідомила, що на неї напав чоловік та, застосувавши фізичну силу, відібрав її мобільний телефон. Зловмисник втік з місця події в невідомому напрямку.

Працівники патрульної поліції спільно з оперативниками Мукачівського відділу встановили та затримали особу нападника неподалік місця злочину.

Ним виявився 27-річний мукачівець, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, поєднаний з насильством. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Розслідування у справі триває.

Наразі вирішується питання про обрання щодо затриманого запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах