82804
14:56 21.112020

Поліція встановлює обставини смертельної аварії на Іршавщині

Події 2504

У селі Кам’янське Іршавського  району зіткнулися автомобіль марки «Ford Kuga» та вантажівка «MAN». Внаслідок аварії водій легковика помер на місці події. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження

Вчора, 20 листопада, близько 23.50 на автодорозі «Мукачево-Рогатин» у селі Кам’янське, що на Іршавщині, трапилась смертельна ДТП.

На місці події працювали слідчі обласного управління поліції, слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції та експерти.

За попередньою інформацією слідчих, водій автомобіля  «Ford Kuga» виїхав на зустрічну смугу руху і допустив зіткнення із вантажівкою «MAN». У результаті лобового зіткнення легковик відкинуло в кювет. 

За кермом автомобіля «Ford» перебував 41-річний житель міста Хуст, який від отриманих травм помер на місці. 

Водій вантажівки, 56-річний іноземець, не постраждав. Його освідчили,  за кермом він перебував  тверезий. 

За фактом автопригоди слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого загинула людина). У справі буде призначено ряд експертиз, які встановлять всі об’єктивні обставини ДТП. 

Розслідування триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах