62264
16:15 18.112020

Доведено вину начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства у вчиненні адмінправопорушення

Події 1871

За принципової позиції та належного забезпечення участі прокурора у судовому розгляді Закарпатським апеляційним судом відхилено апеляційну скаргу захисника та правопорушника на рішення Іршавського районного суду від 2 вересня 2020 року.

У судових засіданнях прокурором доведено вину начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Як раніше повідомлялося, посадовець, порушуючи вимогу ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», несвоєчасно, без поважних причин, подав на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції щорічну декларацію за 2019 рік після встановленого Законом періоду декларування. Його дії кваліфіковано за ч. 1 ст. 172-6 КУпАП (несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування) і призначено штраф у розмірі 1 700 грн.

Судом другої інстанції визнано обґрунтованими та враховано доводи прокурора та відхилено вищевказану апеляційну скаргу, а рішення суду першої інстанції залишено в силі.

Нагадаємо, раніше за дорученням обласної прокуратури Хустська місцева прокуратура забезпечила участь у розгляді судом протоколу про адміністративне правопорушення, вчинене чиновником, повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах