82666
12:02 18.112020

На Іршавщині затримали жителя району, який незаконно рубав ліс та погрожував лісничим

Події 4805

Неподалік села Кушниця лісничі держлісгоспу намагались завадити самовільній рубці дерев місцевим жителем. Поліцейські затримали зловмисника, який агресивно реагував на зауваження та погрожував працівникам лісництва. За обома фактами розпочато розслідування, порушника помістили до ізолятора тимчасового тримання

Вчора, 17 листопада, лісничі Іршавського лісгоспу в урочищі «Іванцівці» неподалік села Кушниця виявили незаконно рубку лісу. На вимогу лісничих припинити зрубувати бук порушник відреагував агресивно та почав погрожувати бензопилою 44-річному лісничому.

Працівники слідчо-оперативної групи, яких викликали на місце події, попередньо встановили, що 35-річний житель села Кушниця Іршавського району, за межами населеного пункту самовільно зрубував ліс, після чого помістив деревину на вантажний автомобіль. Окрім того, чоловік агресивно реагував на зауваження лісничого, погрожував йому вбивством та категорично відмовлявся залишити зрубані колоди на місці правопорушення.

Поліцейські затримали жителя Іршавщини згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом погрози або насильства щодо працівника лісгоспу та незаконної порубки лісу слідчі Іршавського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.345 та ч.1 ст.246 Кримінального кодексу України.

За скоєне порушнику загрожує покарання до трьох років позбавлення волі, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини