82398
12:19 12.112020

На Закарпатті за добу виявлено сімох п’яних водіїв, один з яких скоїв ДТП

Події 2505

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Міжгірському, Виноградівському, Берегівському, Тячівському районах. Ще одного п’яного водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Страбичово Мукачівського району вчора ввечері сталася ДТП за участі трьох автомобілів. Автомобіль марки «Vоlkswаgеn Phаеtоn», за кермом якого перебував місцевий житель, вдарив ззаду автомобіль «Volkswagen Pаssаt». Від удару даний автомобіль кинуло на зустрічну, де він зіткнувся з автомобілем марки «УАЗ». На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення, то виявили, що винуватець автопригоди перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,34 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Майдан на Міжгірщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Daewoo Nubіrа», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель Сваляви у стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили аж 3,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Синевир працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Gеоn», яким керував без належних документів житель села Колочава. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,45 проміле. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування у стані алкогольного сп’яніння і за керування без належних документів та відсторонили його від керування.

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер, яким керував без належних документів місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,9 проміле. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування у стані алкогольного сп’яніння і за керування без належних документів та відсторонили його від керування.

У селі Підвиноградів працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Sрark», яким керував без захисного шолома і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Неподалік КПП «Лужанка» на Берегівщині працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу задокументували нетверезого водія автомобіля марки «Меrсеdеs Sрrіntеr». Житель Ужгорода намагався прилаштуватися зі сторони в чергу автомобілів, чим викликав обурення в інших водіїв. Водійського посвідчення не надав. Під час медосвідування у лікарні в нього виявили 0,9 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одного нетверезого водія за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Мукачівець побив незнайомця і відібрав телефон, а миколаївчанка у закарпатки – сережки
09:53
Із якими проблемами стикаються закарпатці з особливими потребами
09:25
У Мукачеві, у зв'язку з ремонтом, буде частково обмежено рух транспортних засобів
09:12
«Пам’ятна записка / Pro memoria» – виставка учасників «Резиденції Вибачте Номерів Немає» відкрилася в Ужгородському скансені
08:50
У Центрі медико-соціальної реабілітації дітей ім. Святого Михаїла в селі Ратівці відкрили кабінет галотерапії
08:32
У Мукачеві влаштували змагання юних рятувальників-пожежників
17:20
На Закарпатті почала квітнути Долина нарцисів
17:02
Прикордонники затримали на під’їзді до кордону з Румунією переправників з клієнтами
16:22
На Хустщині піротехніки ДСНС знищили давній боєприпас
16:03
На високогір'ї Закарпатської області очікується сніголавинна небезпека
15:51
Всі новини