77491
12:31 9.112020

На Закарпатті за вихідні виявили два десятки п’яних водіїв

Події 2360

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Перечинському, Хустському, Рахівському, Воловецькому, Виноградівському, Іршавському, Міжгірському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Кінчеш працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Volkswagen Тrаnsрortеr», яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився.

У селі Кленовець працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,75 проміле алкоголю.

У місті Хуст працівники поліції зупинили вантажний автомобіль марки «DАF», за кермом якого перебував житель Львівської області в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився.

У Бедевлі на Тячівщині працівники поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від медосвідування.

У cелі Білки на Іршавщині працівники поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився.

У селі Ільниця на Іршавщині поліцейські зупинили автомобіль марки «Лада Пріора», яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,7 проміле алкоголю.

У селі Вільхівці Тячівського району поліцейські зупинили незареєстрований скутер марки «Vірer», яким керував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився.

У селі Тур’я Бистра на Перечинщині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», за кермом якого перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 2,09 проміле алкоголю.

У селі Видричка на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння житель Рахова. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,16 проміле алкоголю.

У Міжгір’ї працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Chеvrоlеt Niva», за кермом якого перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Репинне. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,81 проміле алкоголю.

У селі Гукливий на Воловеччині поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», водій якого, житель Воловця, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,8 проміле алкоголю.

У Виноградові вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», яким керував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,65 проміле алкоголю.

У селі Пийтерфолво Виноградівського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Аlfа», яким керував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився.

У селищі Дубове працівники поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Shіnеrаy», яким керував у стані алкогольного сп’яніння житель села Руська Мокра. Від медосвідування водій відмовився.

Ще 6 нетверезих водіїв задокументували за вихідні працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах