82116
11:33 6.112020

На Закарпатті за добу виявили 8 п’яних водіїв, один з яких був у стані наркотичного сп’яніння

Події 2445

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Тячівському, Мукачівському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи

У селі Минай неподалік Ужгорода сталася незначна ДТП: під час здійснення маневру автомобіль марки «ВАЗ-2107» зачепив автомобіль марки «ВMW». Прибувши на місце події, працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення виявили, що винуватець автопригоди, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Він також не надав водійського посвідчення, а від медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Уночі в селі Холмок Ужгородського району поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який здійснював незрозумілі маневри. Водій, житель села Часлівці, поводився неадекватно. Правоохоронці запідозрили в чоловіка наркотичне сп’яніння, однак той відмовився пройти відповідне медосвідування. Також він не надав водійського посвідчення. На правопорушника було складено адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення. Від керування його відсторонили.

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювало освітлення. Водій, житель села Новоселиця, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,63 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування у стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі між Мукачевом та селом Ключарки ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення помітили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій не зупинився на вимогу поліції, його наздогнали вже в Мукачеві. За кермом автомобіля перебував мукачівець без водійського посвідчення, якого не має взагалі, та в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у водія 0,41 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за незупинку, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Кобалевиця Іршавського району ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Vеnto», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Дубове працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили ввечері автомобіль марки «ВMW Х5», який робив незрозумілі маневри. Керував позашляховиком житель села Красна в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,55 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще двох нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах