81771
16:30 5.112020

Зловмисникам, які за допомогою сканера обкрадали авто в Ужгороді, обрано запобіжні заходи

Події 2667

За доводами прокурора Ужгородської місцевої прокуратури слідчим суддею обрано запобіжні заходи підозрюваним у скоєнні крадіжки на території обласного центру.

Одного з фігурантів взято під варту з визначенням 84 тис. грн застави, до іншого застосовано цілодобовий домашній арешт, що буде оскаржено прокуратурою в апеляційному порядку. Місцеперебування ще однієї особи, ймовірно причетної до злочину, наразі встановлюють.

За даними слідства, наприкінці жовтня зловмисники за допомогою спеціального радіотехнічного приладу проникли в автомобіль «Skoda Oсtavia» та викрали звідти кошти в іноземній валюті та особисті речі власника. Останньому такими діями завдані збитки на суму понад 270 тис. грн.

Двох мешканців Ужгорода підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у сховище, вчинена за попередньою змовою групою осіб у великих розмірах).

Досудове розслідування за процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури триває, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах