81887
12:22 3.112020

На Виноградівщині у чоловіка, який проник до чужого господарства, виявили наркотики. ФОТО

Події 3193

У селі Підвиноградів Виноградівського району працівники поліції вилучили в місцевого мешканця метамфетамін. За фактом правопорушень, скоєних чоловіком, а саме проникнення до чужого домоволодіння та зберігання наркотиків, відкрито кримінальні провадження

Вчора, 2 листопада, до поліцейських Виноградівщини звернулися мешканці села Підвиноградів із повідомленням про те, що на територію їхньої приватної власності проникла невідома особа.

На місце події виїхала група реагування патрульної поліції. На подвір’ї вказаного дворогосподарства поліцейські виявили 43-річного місцевого мешканця. Серед речей чоловіка працівники поліції знайшли заховані в упаковку від цигарок поліетиленові пакети із залишком кристалічної речовини, зовні схожої на метамфетамін. Відтак для документування правопорушення було викликано слідчо-оперативну групу.

За фактом незаконного проникнення до володіння особи, а також зберігання наркотичних речовин, слідчі відкрили два кримінальні провадження – за статтями 162 та 309 Кримінального кодексу України.

Мету та причини вчинку чоловіка, а також походження наявних у нього наркотичних речовин, з’ясовує слідство, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах