81878
11:02 3.112020

Закарпатські прикордонники виявили у горах заблукалого американця. ФОТО

Події 3708

Учора вдень прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який незаконно перетнув державний кордон України.

Незнайомця виявили під час патрулювання місцевості в районі населеного пункту Великий Березний. Прикордонний наряд помітив чоловіка середнього віку, що крокував горами у напрямку України. Затриманий мав при собі лише копію закордонного паспорта громадянина США. Під час опитування він пояснив правоохоронцям, що заблукав у лісі під час перебування у Словаччині.

Виявлення іноземця стало своєрідним «бойовим хрещенням» для військовослужбовців строкової служби – інструкторів службових собак, що прибули днями у Чопський прикордонний загін з Кінологічного навчального центру. Під час карантинно-настановчих зборів, що проводяться у відділі «Великий Березний», вони разом з офіцером управління загону вперше вийшли на кордон і одразу ж затримали правопорушника.

Наразі чоловіка доставлено у спецприміщення відділу «Великий Березний». Правоохоронці з’ясовують обставини правопорушення. Після підтвердження особи іноземця його притягнуть до адміністративної відповідальності за незаконне перетинання державного кордону, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах