81813
10:59 2.112020

На Рахівщині чоловік забив до смерті сокирою свого родича. ФОТО

Події 5085

За фактом вбивства мешканця смт.Ясіня, що на Рахівщині, слідчі відкрили кримінальне провадження. 43-річного чоловіка затримали та повідомили про підозру в скоєнні ним злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу

Вчора, 1 листопада, о 22:33, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що між двома мешканцями смт.Ясіня відбувається бійка. За вказаною адресою одразу ж виїхала слідчо-оперативна група.

Як виявилося, на основі неприязних відносин між двома родичами, а саме 43-річним та 36-річним чоловіками, виникла бійка. Під час сутички старший із чоловіків наніс сокирою кілька ударів молодшому. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

43-річного жителя смт. Ясіня затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Чоловіку вже повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Вирішується питання про обрання щодо нього запобіжного заходу.

Розслідування, розпочате в рамках кримінального провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), триває, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах