81771
15:43 1.112020

В Ужгороді затримали групу зловмисників, які за допомогою сканера обкрадали авто. Відео

Події 4356

В Ужгороді працювала група крадіїв, які за допомогою спеціального сканера відкривали автомобіль та викрадали речі потерпілих. Двох спільників поліцейські вже затримали, третього розшукують. Слідчі проводять за даним фактом досудове розслідування

Учора, 30 жовтня, близько 16.30 год. в Ужгороді на площі Петефі невідомі особи обікрали припаркований автомобіль марки «Skoda Octavia». Ймовірно, машину відчинили за допомогою спеціального сканера, який зчитує  код захисної сигналізації. З автомобіля  викрали грошові кошти в сумі близько 6700 євро та 1800 доларів, а також цінні речі. Потерпілий, 37-річний ужгородець, одразу ж звернувся із заявою в поліцію. 

Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками Ужгородського відділу поліції та співробітниками Управління  стратегічних розслідувань встановили, що до скоєння злочину причетні троє ужгородців віком 57, 42 і 38 років. Усі троє раніше вже притягалися до кримінальної відповідальності. 

31 жовтня, закарпатські поліцейські провели спецоперацію та, за силової підтримки бійців роти поліції особливого призначення, затримали двох зловмисників на в’їзді в обласний центр.

Під час огляду автомобіля та помешкань підозрюваних поліцейські вилучили речові докази, зокрема частину викрадених грошей, викрадені речі, а також рації та інші речі, якими ймовірно користувалися під час вчинення злочину.

За даним фактом слідчі Ужгородського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, скоєна групою осіб в особливо великих розмірах). 

Двох фігурантів справи вже затримано в порядку  ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Третього спільника, 38-річного ужгородця, на даний час розшукують.

У ході документування слідчі перевірятимуть дану групу на причетність до скоєння аналонічних злочинів на території Ужгорода та регіону. Досудове розслідування  у справі триває. 

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах