81640
16:04 29.102020

На Закарпатті викрили канал доставки контрафактної продукції. ФОТО

Події 2143

У Закарпатській області правоохоронцями викрито канал доставки в прикордонні райони контрафактних тютюнових та горілчаних виробів, призначених для нелегального збуту через місцеві заклади харчування і торгівлі.

У ході реалізації оперативної інформації, оперативно-розшуковими підрозділами Чопського прикордонного загону було проведено спільні заходи з підрозділами Нацполіції та ДФС, під процесуальним керівництвом Закарпатської обласної прокуратури. Так, наприкінці вересня 2020 року на автодорозі «Сянки-Ужгород», під час зупинки транспортного засобу, яким керував мешканець с.Жорнава Великоберезнянського району, представниками правоохоронних органів було виявлено та вилучено 3919 пляшок контрафактного алкоголю та 1000 пачок сигарет без марок акцизного збору України на загальну суму близько 150 тисяч гривень. Дії особи були кваліфіковані за ч.1 ст. 204 КК України «Незаконне придбання, зберігання та транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів».

У подальшому, за результатами експертизи було підтверджено нелегальне походження виявлених підакцизних товарів.

У ході супроводу кримінального провадження, розпочатого за матеріалами оперативно-розшукового підрозділу Чопського прикордонного загону, було проведено комплекс заходів, направлених на розкриття даного злочину. Як результат, перевізникові контрафактної продукції повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.1 ст.204 КК України. Обвинувальний акт відносно підозрюваного разом з матеріалами кримінального провадження скеровано до суду для розгляду справи по суті, інформує прес-служба Чопського прикордонного загону.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
У Мукачеві відкрили новий театральний простір
14:10
Поліція Ужгородщини затримала групу наркоторговців: у зловмисників вилучили партію «товару» та боєприпаси
13:55
Закарпатець посеред ночі увірвався в будинок односельчанки та пограбував жінку
13:40
Службова недбалість під час ремонту лікарні в Перечині, що обійшлась у понад 300 тис. грн: інженеру з технагляду повідомили про підозру
12:44
На території Чопської лікарні сталася пожежа
12:27
26-річний тернополянин за $4500 став «багатодітним» татусем трьох литовських дітей
12:11
Всі новини