81611
11:50 29.102020

На Закарпатті за добу задокументували 8 п’яних водіїв, один з яких перебував у стані наркотичного сп’яніння

Події 2450

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Тячівському, Перечинському, Виноградівському, Міжгірському, Хустському районах. Ще двох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Оноківці на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Skoda Fаbіa», водій якого не був пристебнутий паском безпеки. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення та в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в наркодиспансері міста Ужгород. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані наркотичного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Тур’я Ремета на Перечинщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Раково в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Терново на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував автомобілем без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Горбки на Виноградівщині вночі сталася незначна ДТП: мотоцикл зачепив під час руху автомобіль марки «Fоrd». На щастя, обійшлося без серйозних наслідків, але мотоцикліст утік із місця пригоди. Невдовзі його розшукали працівники поліції. З’ясувалося, що за кермом незареєстрованого мопеда марки «Аlfа» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування у стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили від керування.

На автодорозі сполученням Міжгір’я-Синевир ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Аlfа», яким керував без захисного шолома та відповідних документів житель села Стригальня. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,50 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Хусті працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері автомобіль марки «Fоrd», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував автомобілем без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Ще двох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах