81510
15:10 27.102020

Пішли у ліс по гриби: на Закарпатті знайшли заблукалу бабусю і вже 4 добу шукають дідуся. ФОТО

Події 2786

26 жовтня о 18:40 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що 78-річна мешканка с.Горбок Іршавського району пішла у ліс по гриби та не повернулася. Про це повідомили сусіди, коли зрозуміли, що вже вечоріє, а старенької нема вдома.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі вирушили 4 фахівці гірського пошуково-рятувального відділення м. Мукачево.

О 20:10 заблукалу літню жінку знайшли на узбіччі автошляху Ужгород–Хуст неподалік с. Дунковиця, що на Іршавщині. Стан її здоров’я був задовільним, тож медичної допомоги не потребувала. Стареньку рятувальники доправили до місця проживання.

Також тривають пошуки 90-річного мешканця с. Нижнє Селище Хустського району, який ще 24 жовтня пішов у лісовий масив по гриби та до цього часу не повернувся. Правда, повідомлення про зникнення людини надійшло рятувальникам лише 26 жовтня о 08:34. До цього часу рідні разом з односельчанами намагалися власними силами знайти дідуся, а коли зрозуміли, що всі намагання безрезультатні, зателефонували на “101”.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт на спецавтомобілі залучаються три фахівці гірського пошуково-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення м. Іршава, а також 22 осіб місцевого населення. На жаль, до цього часу літньої людини не знайдено. Пошукові роботи продовжуються, інформує У ДСНС України у Закарпатській області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах