81485
11:31 27.102020

У Закарпатській області за добу виявили 8 п’яних водіїв

Події 2474

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Мукачівському, Тячівському, Іршавському, Рахівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селищі Чинадієво на Мукачівщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили автомобіль марки «Аudі», на якому не освітлювався задній номерний знак. Водій, житель Свалявщини, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Білки на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили зранку автомобіль марки «Меrсеdеs», про водія якого в поліцію надійшла інформація від небайдужих громадян, що той перебуває в стані алкогольного сп’яніння. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився, водійського посвідчення не надав. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Приборжавське Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Sеаt», про водія якого теж надійшла інформація від громадян. Керував автомобілем житель села Довге в стані алкогольного сп’яніння. Водій відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Луг на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Skoda Оctаvіa», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Водія доставили для медосвідування в лікарню, де після заключення лікаря на нього склали відповідні адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили від керування.

У селі Красна на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. Незареєстрований мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Ще трьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Учні Ужгородського ліцею вирощують мікрозелень та донатять на ЗСУ
17:29
Самовираження через мистецтво: арттерапія для підлітків
17:07
В Ужгороді відбувся благодійний фестиваль «Сакура фест-2024»
16:45
Закарпатські податківці з початку року надали понад 34 тисячі адмінпослуг
16:31
На Закарпатті рятувальники відкрили ще один клас безпеки для дітей
16:14
У Вишківській громаді пройде обговорення дозволів для перебування у прикордонній смузі
16:03
Інструктори Нацгвардії провели для закарпатських журналістів заняття з вогневої, тактичної та медичної підготовки
15:12
Поліцейські охорони Закарпаття знайшли зниклу дитину
14:52
У Закарпатському обласному центрі кардіології та кардіохірургії за минулий рік успішно виконали 151 операцію на відкритому серці
14:35
В Ужгороді патрульні допомогли чоловіку відшукати телефон, який він забув у таксі
14:24
Всі новини