81441
11:25 26.102020

На Ужгородщині двох чоловіків затримали після скоєної крадіжки

Події 2469

Сьогодні, 26 жовтня, близько 6-ї години ранку в поліцію надійшло повідомлення про скоєння злочину в селі Баранинці Ужгородського району.

На будинку місцевого жителя спрацювала сигналізація. Самого господаря на той момент не було вдома, однак тривожне повідомлення про спрацювання сигналізації надійшло йому на мобільний телефон.

Чоловік зателефонував своєму сусіду й попросив його піти глянути, чи на його обійсті немає нікого чужого. Коли той вийшов на вулицю, то помітив мікроавтобус, який від’їжджав від будинку сусіда. Чоловік негайно повідомив у поліцію, що й дало можливість оперативно розкрити даний злочин.

Невдовзі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили в селі Минай схожий за описом заявника мікроавтобус марки «DАF». У салоні перебувало двоє жителів міста Ужгород віком 32 і 50 років. Обидва чоловіки раніше неодноразово притягалися до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини.

Під час огляду автомобіля поліцейські виявили півдесятка електроінструментів. Їх, як з’ясувалося, зловмисники викрали з гаража згаданого жителя Баранинців, розбивши скло на вікні. Потерпілий опісля впізнав свій інструмент. А його сусід впізнав мікроавтобус, який бачив удосвіта на вулиці біля будинку.

За даним фактом слідчі Ужгородського районного відділення поліції розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Крадену техніку вилучено й після проведення необхідної експертизи буде повернуто власникові.

На даний час вирішується питання про затримання осіб за статтею 208 КПК України та поміщення їх до ізолятора тимчасового тримання. Наразі оперативники перевіряють фігурантів справи на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Ужгорода та району, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини