81380
16:31 24.102020

Мешканцю Ужгородщини, у якого виявили понад 3 кг канабісу, погодили підозру

Події 2754

Прокурором Ужгородської місцевої прокуратури погоджено підозру 53-річному жителю Оноківців, який зберігав з метою збуту особливо небезпечний наркотичний засіб у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час огляду території помешкання підозрюваного правоохоронці виявили та вилучили понад 3 кг речовини рослинного походження, упакованої і розфасованої рівними частинами великих розмірів у 10 паперових згортках. Щодо частини вилученого експертизою вже встановлено, що це – особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс. Процес дослідження іншої частини вилученого наразі триває.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Прокуратура клопотатиме про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Триває подальше слідство, яке здійснюють слідчі Ужгородського РВП ГУНП в Закарпатській області. Ужгородська місцева прокуратура забезпечує процесуальне керівництво за його ходом, повідомляє пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах