81352
17:08 23.102020

У Хусті чоловік до смерті побив знайомого

Події 3339

Сьогодні зранку до поліції Хустщини надійшло повідомлення від 47-річного мешканця міста про те, що він виявив свого товариша, який разом з ним проживає у квартирі по вулиці Євгена Коновальця, без ознак життя.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, експерти Хустського відділу поліції. Під час з’ясування обставин попередньо встановлено, що напередодні ввечері між двома чоловіками та їхнім гостем, 37-річним жителем міста Хуст, виник побутовий конфлікт. Під час інциденту, який переріс у бійку, гість наніс численні тілесні ушкодження власнику квартири та 49-річному потерпілому. Для останнього спричинені травми виявились смертельними. До ранку чоловік помер.

Причетного до смертельного побиття оперативники Хустщини розшукали. 37-річний чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, яке спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про обрання щодо зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Затриманому загрожує до 10 років ув’язнення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах