81273
12:52 22.102020

На Рахівщині викрили раніше судимого крадія. ФОТО

Події 3867

У Великому Бичкові, що на Рахівщині, місцевий молодий чоловік, раніше судимий за майнові злочини, обкрадав помешкання односельців. Крадія викрили працівники Рахівського відділення поліції. Розпочато досудове розслідування, крадене майно вилучено й буде повернуто власникам

У селищі Великий Бичків, що на Рахівщині, невідомі особи проникли вночі, розбивши скло на вхідних дверях, до помешкання місцевих мешканців, яких не було вдома.

Перевернувши в кімнатах усе догори дном у пошуках грошей та коштовностей, непрохані гості винесли з оселі два плазмові телевізори. Пізніше крадену техніку знайшли в кущах неподалік будинку потерпілих. Подія трапилася 11 жовтня. А за кілька днів, 20-го жовтня, цю оселю знову намагалися обікрасти. Лише тепер у будинку були господарі, й зловмисник утік. Проте потерпілі його помітили та відразу викликали поліцію.

Поліцейські затримали квартирного крадія «за гарячими слідами». Ним виявився 29-річний житель Великого Бичкова, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

У ході розслідування поліцейські встановили причетність фігуранта справи до ще однієї крадіжки в селищі. Того ж 20 жовтня молодий чоловік заліз аналогічним шляхом до будинку іншого жителя Великого Бичкова, звідки викрав телевізор та інші домашні речі.

За фактами крадіжок із проникненням у приміщення (ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України) та за фактом незаконного проникнення до житла (ст.162 ККУ) слідчі Рахівського відділення поліції розпочали кримінальні провадження. Викрадені речі слідчі вилучили та після проведення необхідної експертизи повернуть власникам.

У ході досудового розслідування фігуранта справи також перевірятимуть на причетність до скоєння інших майнових злочинів на території Великого Бичкова та району, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах