80966
15:50 15.102020

На Рахівщині перевіряли, як водії пропускають автомобілі спецтранспорту

Події 2472

Учора, 14 жовтня, працівники груп реагування патрульної поліції Рахівського відділення провели на території обслуговування рейд із виявлення водіїв, які порушують вимоги законодавства щодо пропуску спецтранспорту.

Зокрема, правоохоронці з’ясовували, як рахівські водії пропускають автомобілі швидкої допомоги та пожежної служби. В результаті, до адмінвідповідальності притягнуто 7 правопорушників.

Нагадаємо, що ст.122-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає покарання в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (510 гривень) за ненадання водіями транспортних засобів переваги в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, спеціалізованому санітарному транспорту бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються з увімкненими спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями.

Поліція Закарпаття вкотре звертається до усіх учасників дорожнього руху, як водіїв, так і пішоходів, із застереженням – неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, нагадує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах