80941
11:00 15.102020

Завдяки небайдужим громадянам на Закарпатті затримали п’яного водія

Події 2835

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Воловецькому, Хустському районах. Ще 6 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Працівникам групи реагування патрульної поліції Воловецького відділення надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в селі Тишів робить незрозумілі маневри на дорозі автомобіль марки «ВАЗ-2106», водій якого, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Прибувши на місце події, поліцейські зупинили вказаний автомобіль, за кермом якого перебував місцевий житель. Водій не надав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Золотарево на Хустщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу виявили під час патрулювання автомобіль марки «Lеxus», який стояв просто посеред дороги, створюючи перешкоду іншим учасникам дорожнього руху. За кермом автомобіля перебував місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні медики дали заключення, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 6 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
На Рахівщині сталася смертельна ДТП
08:45
Великий Четвер: відбувся чин омивання ніг військовим і День священства
08:30
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Всі новини