80830
13:55 12.102020

На Закарпатті за вихідні було виявлено три десятки п’яних водіїв, один з яких перебував під дією наркотиків

Події 2509

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Рахівському, Свалявському, Виноградівському, Іршавському, Міжгірському, Берегівському районах. Ще два десятки п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Уночі до працівників групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу, які патрулювали в місті Берегово, звернувся водій, який повідомив про те, що на перехресті стоїть автомобіль, водій якого поводиться неадекватно. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що за кермом автомобіля марки «Skoda Оctаvіa» перебуває місцевий житель в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані наркотичного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення, а машину затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Сюрте на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Shеvrоlеt Аvео», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Жнятино на Мукачівщині вночі поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл, на якому не працювало освітлення. За кермом перебував без захисного шолома місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,60 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, мотоцикл затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Драчино на Свалявщині п’яний чоловік, керуючи незареєстрованим мотоциклом, не впорався з керуванням і впав із мотоцикла. «Швидка» забрала водія до лікарні, де в нього діагностували перелом ключиці і стан алкогольного сп’яніння (1,19 проміле). Поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без відповідних документів.

Ще одного п’яного мотоцикліста задокументували поліцейські Міжгірщини в селі Негровець. Водій не мав відповідних документів, від медосвідування відмовився. На нього склали в присутності свідків відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У Виноградові ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, житель села Підвиноградів, нещодавно вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тепер він знову був п’яний, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.

В Іршаві ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2104», який мав технічні ушкодження, а водій робив незрозумілі маневри. Місцевий житель керував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У Рахові пізно ввечері працівники поліції вирішили перевірити мотоцикліста, який зупинився під знак заборони. За кермом мотоцикла марки «Fоrtе» перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,93 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще 19 нетверезих водіїв задокументували за вихідні працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах