71192
16:13 8.102020

На Закарпатті поліція встановила попередні причини смерті кандидата у депутати до ОТГ

Події 2750

У ході досудового розслідування попередньо встановлено, що причина смерті кандидата у депутати до Вишківської ОТГ не пов’язана із заподіянням йому тілесних ушкоджень. У поліції за обома фактами ведеться слідство.

У ніч на 5 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Велятино Хустського району одному із кандидатів у депутати до Вишківської ОТГ невідомий у балаклаві спричинив тілесні ушкодження. Поліцейські Хустського відділу поліції з’ясували, що на чоловіка напав 21-річний місцевий житель. Зловмисник наніс потерпілому удар в обличчя. За висновками експертів отримані тілесні ушкодження кваліфікуються як легкі – медики діагностували у потерпілого струс головного мозку та забої обличчя. За фактом побиття дізнавачі Хустського відділу відкрили кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину нападнику.

У ніч на 8 жовтня до поліції надійшло повідомлення про смерть потерпілого. Тіло чоловіка виявила його дружина за місцем їхнього проживання. Для встановлення об’єктивних причин смерті кандидата у депутати тіло направили на розтин. За попередніми висновками медиків причиною смерті стала гостра ішемічна хвороба серця, венозне повнокрів’я судин внутрішніх органів, гостра серцево-судинна недостатність.

Відтак, попередньо встановлено, що причина смерті чоловіка не пов’язана із заподіяними йому тілесними ушкодженнями, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах