77491
15:14 8.102020

На Закарпатті за добу виявили 13 нетверезих водіїв

Події 1757

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Іршавському районах. Ще 10 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У селі Загаття на Іршавщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили автомобіль марки «Fіаt Ducаtо», який рухався на дальнім світлі фар, засліплюючи зустрічних водіїв. За кермом автомобіля перебував житель сусіднього села Локіть в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тячеві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу вирішили перевірити водія автомобіля марки «Rеnault», який припаркувався на тротуарі біля магазину. За кермом автомобіля перебував без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився і спробував учинити опір правоохоронцям. На правопорушника склали адмінпротоколи за непокору поліцейським, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селищі Буштино Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «BMW», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Тарасівка Тячівського району в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

Ще 10 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах