77491
15:25 5.102020

На Закарпатті за вихідні виявили майже три десятки п’яних водіїв

Події 2533

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Рахівському, Перечинському, Свалявському, Тячівському, Міжгірському, Берегівському районах. Ще 12 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

На автодорозі між селами Тур’я Бистра – Порошково Перечинського району учора ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2103» наїхав на коня. На щастя, тварина не зазнала серйозних тілесних ушкоджень. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення, то встановили, що водій автомобіля, житель села Тур’я Поляна, перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння і взагалі не має водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,48 проміле алкоголю.

У селі Верхній Бистрий Міжгірського району пізно ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101» в’їхав у паркан приватної оселі. Водій, місцевий житель, з місця пригоди втік, кинувши автомобіль. Його розшукали працівники поліції. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,64 проміле алкоголю.

Відразу 6 нетверезих водіїв виявили за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу. Двох п’яних місцевих жителів поліцейські зупинили ввечері в місті Тячів. На автомобілі марки «Daеwoo Sеns» не освітлювався задній номерний знак. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні в нього виявили 0,23 проміле алкоголю. Другий п’яний водій керував автомобілем марки «Skoda Оctаvіa», від медосвідування відмовився. Обидва автомобілі затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Буштино поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Fоrd», яким керував місцевий житель в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. У тому ж Буштині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував житель села Теребля, який уже позбавлений судом права керування. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. Ще одного водія в стані наркотичного сп’яніння задокументували вночі у селі Бедевля. Водій автомобіля марки «Оpеl Vеctrа», житель села Тересва, перебував під дією наркотиків, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні.

У Буштині вночі поліцейські задокументували п’яного мотоцикліста, який керував без захисного шолома та без водійського посвідчення, а від медосвідування відмовився.

На автодорозі біля села Оноківці на Ужгородщині вдень автомобіль марки «ВАЗ-2106», за кермом якого перебував місцевий житель, в’їхав у дерево. «Швидка» забрала потерпілого до лікарні. Як встановили працівники поліції, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в наркодиспансері в нього виявили 0,90 проміле алкоголю.

У селі Галоч на Ужгородщині вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», яким керував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування чоловік відмовився.

У селі Астей Берегівського району працівники поліції зупинили автомобіль марки «ВMW», яким керував п’яний житель Мукачівщини. Від медосвідування водій відмовився. У Берегові вночі поліцейські зупинили автомобіля марки «ВАЗ-2107», за кермом якого перебував місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 3,2 проміле алкоголю.

У Мукачеві працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили удосвіта автомобіль марки «ВАЗ-2107», яким керував житель Мукачівщини в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,55 проміле алкоголю.

У селі Видричка на Рахівщині вночі працівники поліції зупинили мотоцикл марки «Sky» без номерного знака, яким керував п’яний місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,43 проміле алкоголю.

У Великому Бичкові поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Mitsubishi Pаjеrо», який їхав без освітлення. За кермом позашляховика перебував житель села Верхнє Водяне Рахівського району без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У тому ж Великому Бичкові вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2108», на якому недостатньо освічувався закритий сіткою задній номерний знак. Керував автомобілем без відповідних документів п’яний місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,73 проміле алкоголю.

У Сваляві вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки «ВMW», водій якого не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,44 проміле алкоголю.

Ще 12 нетверезих водіїв задокументували за вихідні працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах