80513
16:33 3.102020

Розбійний напад на Ужгородщині: двох зловмисників взято під варту

Події 2249

Слідчий суддя визнав обґрунтованими доводи прокурора Ужгородської місцевої прокуратури та задовольнив клопотання щодо обрання двом підозрюваним у розбійному нападі безальтернативного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Йдеться про події, що трапилися вчора в с. Циганівці Ужгородського району. Один з нападників проник до помешкання, де на той момент знаходилася 18-річна дівчина. Погрожуючи їй предметом, схожим на пістолет, забрав 55 тис грн та направився до місця, де його вже очікував спільник на автомобілі «Mercedes».

Незадовго після скоєння злочину, в ході розшукових заходів осіб знайшли та затримали слідчі та працівники кримінальної поліції Ужгородського РВП Ужгородського ВП ГУНП в Закарпатській області. При цьому один зі зловмисників наніс побої правоохоронцеві.

Так, останньому повідомлено про підозру у розбійному нападі, поєднаному з проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України) та умисному заподіянні працівникові правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Його спільник підозрюється у пособництві в розбійному нападі, поєднаному з проникненням у житло (ч. 5 ст. 27 та ч. 3 ст. 187 КК України).

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини