80472
14:49 2.102020

16-річного хустянина, який смертельно травмував чоловіка, взяли під варту

Події 2378

Суд задовільнив клопотання слідчого Хустського відділу поліції щодо обрання запобіжного заходу для 16-річного мешканця міста Хуст, який підозрюється в хуліганстві вчиненому із застосуванням зброї. Зловмисника взято під варту. Слідство у справі триває

Нагадаємо, 12 вересня вночі поблизу одного з магазинів у місті Хуст між двома 16-річними юнаками та 28-ми і 30-річними місцевими жителями виникла конфліктна ситуація. Поліцейськими встановлено, що під час сутички один із неповнолітніх стріляв у бік потерпілих, інший наніс ножем обом чоловікам поранення. Тоді потерпілих без свідомості медики доставили до районної лікарні, де згодом 28-річний хустянин помер від ножових поранень, не прийшовши до тями.

Юнака, який смертельно травмував одного з чоловіків і поранив іншого, оперативники кримінальної поліції Хустщини затримали одразу та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні Умисного вбивства, вчиненого з хуліганських мотивів (ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України).

Також поліцейські вже встановили місце перебування другого учасника конфлікту, який в ту ніч стріляв з пістолета у бік потерпілих. Слідчі поліції Хуста зібрали достатньо доказів і станом на сьогодні повідомили про підозру 16-річному містянину. Йому інкримінують ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України – хуліганство вчинене із застосуванням зброї.

Вчора, 1 жовтня, у суді розглянули клопотання слідчого та обрали неповнолітньому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 101 тисячі гривень.

Обоє зловмисників наразі перебувають в слідчому ізоляторі. Розслідування у справі триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
В Ужгороді вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи
19:16
Закарпатський молитовний сніданок: за Україну і її захисників
19:06
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Всі новини