80363
08:30 30.092020

У сусідній Угорщині заарештували співробітників аеропорту за торгівлю наркотиками

Події 1999

Двох співробітників аеропорту в угорському Будапешті та кількох співучасників злочину заарештували за незаконний обіг наркотиків, повідомила у вівторок дирекція поліції аеропорту на сайті Police.hu.

На підставі розслідування, проведеного дирекцією летовища, за допомогою антитерористичного центру та поліції було заарештовано шість осіб. Підозрюють, що четверо з них сотні разів продавали наркотики. Ще двом чоловікам висунули обвинувачення за їхнє зберігання.

Слідчі заявили, що один із підозрюваних, котрий має багаторазову судимість, торгував наркотиками 181 раз, інший, який вчинив злочин, відбуваючи умовне покарання, – 11 разів, третій співучасник – 14, а четвертий – 133 рази. Останні двоє з них працювали вантажниками в міжнародному аеропорту імені Ференца Ліста м. Будапешта.

Під час обшуків із собакою було виявлено й вилучено наркотичну речовину, розфасовану на порції та підготовлену до продажу. Експерти підтвердили, що це кокаїн. Слідчі вилучили також дорогий автомобіль, готівку, техніку, годинники та ювелірні вироби.

Згідно з повідомленням, дирекція поліції аеропорту відповідає за перевірки працівників летовища. В авіаційній галузі можуть працювати тільки співробітники без судимості, адже кримінальне правопорушення становить серйозний ризик для безпеки авіації.

Дирекція періодично стежить за життям працівників аеропорту та вживає заходів для припинення злочинів і звільнення винних з роботи, ідеться в інформації.

MTI/Karpat.in.ua

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах