80037
17:35 22.092020

На Закарпатті за добу виявили 17 нетверезих водіїв

Події 2897

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Хустському, Іршавському, Міжгірському, Тячівському районах. Ще 7 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Учора ввечері на вул.Фединця в Ужгороді сталася автопригода: автомобіль марки «Daеwoo Sеns» зачепив під час руху спершу прапарковану «Skoda Оctаvіa», а далі ще й автобус. Водій з місця пригоди втік, а на вулиці Другетів зніс дзеркало третього автомобіля – марки «Volkswagen Gоlf».

Невдовзі винуватця трьох автопригод зупинили в селі Оноківці працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення. За кермом чужого автомобіля перебував житель села Невицьке Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 2,46 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння трьох ДТП і за втечу з місця пригоди, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Уночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили в місті Ужгород автомобіль марки «Mercedes Sрrіntеr», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у нього 1,50 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

На автодорозі в селі Гайдош на Ужгородщині працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили скутер марки «Мusstаng», яким керував без захисного шолома місцевий юнак. Відповідних документів на право керування юний мотоцикліст не мав, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селищі Королево опівночі працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2105», на якому не працювала одна фара. За кермом автомобіля перебував молодий місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування юнак відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У Виноградові поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Аprіlіa», яким керував без захисного шолома та відповідних документів місцевий житель. Мотоцикліст перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів та відсторонили його від керування. Незареєстрований мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Аkumоtо», яким керував без захисного шолома та відповідних документів місцевий житель. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

У Нижньому Селищі на Хустщині вчора ввечері сталася ДТП з потерпілими. 19-річна місцева жителька, керуючи в стані алкогольного сп’яніння незареєстрованим скутером, виїхала на зустрічну смугу руху й зіткнулася з автомобілем марки «Vоlkswagen Golf». В результаті зіткнення травмувалася пасажирка скутера, отримавши перелом ноги.

Про автопригоду в поліцію повідомили медики, які забрали потерпілу до лікарні. Там же освідчили й водійку скутера, виявивши в неї 2,0 проміле алкоголю. На юну правопорушницю працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення. Незареєстрований скутер затримано на спецмайданчик поліції. А за скоєння ДТП з потерпілими водійка понесе ще й передбачену законом кримінальну відповідальність.

У тому ж Нижньому Селищі ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Хустщини зупинили мікроавтобус марки «Меrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,26 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще одна ДТП за участі п’яного мотоцикліста сталася вчора в Міжгір’ї. Місцевий житель не впорався з керуванням незареєстрованого мотоцикла марки «Аstrа» й зіткнувся із автомобілем марки «Ford». Мотоцикліст зазнав тілесних ушкоджень і був доставлений до лікарні, де в нього виявили 1,05 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без належних документів. Незареєстрований мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Калини на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», який рухався без освітлення. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані сп’яніння і без належних документів, мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Ще 7 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах