79939
14:26 21.092020

На Закарпатті за вихідні виявили двадцять п’яних водіїв

Події 3037

За минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Міжгірському, Мукачівському, Рахівському, Виноградівському, Великоберезнянському, Тячівському, Воловецькому, Берегівському районах. Ще 7 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У Верхніх Воротах зранку працівники групи реагування патрульної поліції Воловецького відділення зупинили автомобіль марки «Маzdа» іноземної реєстрації, який мав технічні несправності, а водій не був пристебнутий паском безпеки.

За кермом автомобіля перебував житель Свалявського району в стані алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що цього водія тієї ж ночі вже документували за керування в стані алкогольного сп’яніння працівники поліції Міжгірщини. Однак водій, попри зобов’язання, знову сів за кермо і намагався доїхати додому, але був зупинений тепер вже поліцейськими Воловеччини. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали черговий адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування. Автомобіль забрав тверезий водій.

У селі Залужжя на Мукачівщині біля місцевої АЗС працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Vірer», яким керував житель Хустського району. Документів на право керування молодий чоловік не мав, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. Під час документування правопорушення поліцейські з’ясували, що тієї ж ночі даного мотоцикліста вже документували за аналогічне правопорушення в місті Мукачево працівники патрульної поліції. Тоді водій був відсторонений від керування і зобов’язався не сідати за кермом, але порушив це зобов’язання. Цього разу мотоцикл затримали на спецмайданчик поліції, склавши на правопорушника відповідні адмінпротоколи.

У селі Зарічево на Перечинщині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2199», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Дубриничі Перечинського району, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Малому Березному ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Fоrd Mоndео» іноземної реєстрації з’їхав у кювет. Про аварію в поліцію повідомили небайдужі громадяни. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення, то виявили, що водій автомобіля, місцевий житель, не має водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,64 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

У селі Есень на Ужгородщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106» іноземної реєстрації, на якому не працювало освітлення. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів на право керування. Драгер виявив у водія 0,77 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сойми на Міжгірщині зранку сталася ДТП: автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації з’їхав із дороги в кювет. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення, то з’ясували, що водій-винуватець аварії, житель села Нижній Студений, не має взагалі водійського посвідчення та перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,97 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Шаланки Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував без належних документів місцевий юнак. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На юного правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

У Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Rеnault Lаguna» іноземної реєстрації, на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував житель села Онок Виноградівського району в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Чотирьох п’яних водіїв задокументували за минулі вихідні працівники груп реагування патрульної поліції Тячівського відділу. У селі Грушево поліцейські зупинили автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані наркотичного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування в лікарні. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції.

У селі Буштино ввечері поліцейські зупинили мопед марки «Dеlta» без номерного знака, яким керував без відповідних документів і захисного шолома житель села Теребля. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тячеві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «Меrсedes» іноземної реєстрації, на якому не працювала одна фара. Водій, житель села Нижня Апша, не мав водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Уночі в місті Тячів працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fіаt Scudо», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель села Грушево, не мав водійського посвідчення і був у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,7 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи, автомобіль затримано на спецмайданчик поліції.

На автодорозі між Береговом і селом Мужієво вночі працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не працювали задні габарити. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення житель села Варієво. Від медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У Великому Бичкові на Рахівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Від медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Незареєстрований мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Ще 7 нетверезих водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах