79825
17:18 18.092020

На Мукачівщині розкрили крадіжки велосипеду та мобільного телефону

Події 3414

Оперативники кримінальної поліції встановили осіб причетних до крадіжки велосипеду та мобільного телефону. Частину викраденого майна поліцейські вже вилучили та повернуть законним власникам. За фактами крадіжок проводиться досудове розслідування

Працівники кримінальної поліції Мукачівського районного відділення за минулу добу розкрили дві крадіжки особистого майна громадян.

В першому випадку двоколісний транспортний засіб викрали з охоронюваної території товариства. Велосипед належить працівнику підприємства.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 30-річний мукачівець. Чоловік перерізав трос велозамка та викрав транспортний засіб, який в подальшому встиг перепродати.

Мукачівцю вже повідомлено про підозру у вказаному злочині. Окрім цього встановлено, що вказана особа підозрюється у вчиненні ще ряду крадіжок на території районного центра.

Також поліцейські Мукачівщини розкрили крадіжку у селі Березинка. Оперативники встановили, що 39-річний мукачівець з прилавку місцевого магазину викрав мобільний телефон, який належить власниці магазину.

Поліція вилучила телефон, після проведення необхідних слідчих дій його буде повернуто потерпілій.

За обома фактами крадіжок відкриті кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Слідство у справах триває, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах