79784
12:09 18.092020

На Хустщині викрили групу раніше судимих крадіїв, які обкрадали односельців

Події 2539

Учора, 17 вересня, в Хустський відділ поліції надійшли заяви про скоєння крадіжок від двох жителів селища Вишково Хустського району.

Пенсіонерка із Вишкова повідомила про те, що в її будинок залізли через вікно невідомі особи й викрали домашні речі, а саме телевізор, ноутбук та електроінструменти.

Другий заявник, 55-річний житель Вишкова, повідомив у поліцію про те, що невідомі особи проникли вночі в його гараж, звідки викрали планшет та електроінструменти.

За обома фактами слідчі Хустського відділу поліції розпочали кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення).

Поліцейські Хустщини оперативно розкрили дані злочини. Як встановили працівники кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції, до обох крадіжок приватного майна громадян причетні троє жителів Вишкова віком 21-22 роки. Усі троє вже мають судимості за скоєння майнових злочинів.

Один із крадіїв уже зізнався в скоєнні крадіжок, частину краденого вилучено. Двох його спільників та решту крадених речей ще розшукує поліція. У ході досудового розслідування слідчі також перевіряють фігурантів справи на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів на території Хустщини. Триває досудове розслідування у справі, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах