72040
11:26 18.092020

Шість учасників масової бійки в Берегові постануть перед судом

Події 2675

Прокурорами Берегівської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно осіб, які зчинили масову бійку в Берегові у квітні 2020 року.

Шістьох місцевих мешканців обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 28 – ч. 4 ст. 296 КК України, тобто в хуліганстві, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням предметів, заздалегідь заготовлених для нанесення тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, за інформацією правоохоронців, напередодні інциденту між одним із нападників та потерпілим виник конфлікт. Влаштувавши масову бійку 17 квітня, чоловік намагався помститися своєму опоненту. Учасники сутички жбурляли камінням по будинках, наносили дерев’яними палками та арматурою тілесні ушкодження мешканцям Окремого хутору м. Берегова.

Одному з обвинувачених також інкримінують вбивство, вчинене через необережність (ч. 1 ст. 119 КК України). У ході слідства встановлено, що під час бійки чоловік випадково наніс удар арматурою своєму 31-річному брату. За кілька днів після того потерпілий помер у реанімаційному відділенні лікарні від отриманої травми.

Матеріали кримінального провадження місцева прокуратура скерувала до Берегівського районного суду, інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
McDonald’s планує відкрити заклади як в Ужгороді, так і в Мукачеві
17:31
На об’їзній Ужгорода ДТП
17:11
У Мукачеві пройшов фінал Шкільної ліги з футзалу «Пліч-о-пліч»
16:52
Мукачівські поліцейські затримали зловмисника за підозрою у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень своїй колишній дружині
16:43
Минулої доби закарпатські надзвичайники вели запеклу боротьбу із екопожежами
16:39
Мукачівська окружна прокуратура прагне повернути державі понад 90 га земель лісового фонду – до суду заявлено позов
16:22
Парламентарі пропонують тотальне стеження за українцями. Що думають закарпатці
16:02
Підписано меморандум про співпрацю між міською організацією Товариства Червоного Хреста України та Ужгородською міською радою
15:55
Приватний поїзд «Прага — Чоп» сьогодні здійснив свій перший рейс
15:04
Скільки коштують на Закарпатті пасхальні кошики
14:28
Всі новини