79578
14:06 14.092020

В Мукачеві розкрили крадіжку велосипедів. ФОТО

Події 3983

З підсобного приміщення багатоповерхівки раніше судимий мукачівець викрав три велосипеди. Поліція розшукала крадія та транспортні засоби. За фактом крадіжки розпочато слідство

До поліції Мукачева із заявою про крадіжку звернувся мешканець райцентру. Заявник повідомив, що у нього викрали три велосипеди. В поліції за даним фактом одразу відкрили кримінальне провадження.

В ході досудового розслідування працівники кримінальної поліції встановили особу причетну до вказаного злочину. Ним виявився 30-річний мукачівець.

Поліцейські з‘ясували, що вночі чоловік проник до підсобного приміщення на п‘ятому поверсі багатоповерхівки та викрав звідти три двоколісні транспортні засоби.

Один з крадених велосипедів чоловік перепродав, інші два поліцейські вилучили та повернули власнику.

Фігуранту слідчі поліції вже повідомили про підозру у вчиненні даного злочину. В діях мукачівця вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена з проникненням). Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах