79557
10:00 14.092020

На Іршавщині у ДТП загинуло двоє чоловіків

Події 4296

Сьогодні, 14 вересня, о 6.19 годині ранку до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Луково, що на Іршавщині. На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції та інспектори криміналісти.

Фото – Національна поліція України

Поліцейські встановили, що водій автомобіля “ВАЗ 2106” виїхав на зустрічну смугу руху, після чого з’їхав на узбіччя та зіткнувся з бетонною будівлею автобусної зупинки. Від отриманих внаслідок аварії травм водій та пасажир транспортного засобу померли на місці.

Вже встановлено, що за кермом перебував 22-річний мешканець села Білки Іршавського району, пасажир — 34-річний односелець водія.

Наразі слідчі поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. В ході досудового розслідування буде призначено ряд експертиз, які встановлять причини та обставини ДТП, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах