79377
11:31 10.092020

На Закарпатті задокументували за добу 6 водіїв у стані сп’яніння, один з яких учинив опір правоохоронцям

Події 2120

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Рахівському, Свалявському, Тячівському районах. Ще трьох п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

У місті Рахів вночі працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили автомобіль марки «Оpеl Аstrа», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель, який вже попадався цьогоріч за керування в стані алкогольного сп’яніння. Тоді від нього вилучили водійське посвідчення. Тепер водій знову був п’яний і спробував учинити опір поліцейським, відмовившись від медосвідування.

Правопорушника доставили в кайданках у Рахівське відділення поліції, де склали на нього адмінпротоколи за злісну непокору правоохоронцям (ст. 185 КУпАП) та за керування в стані алкогольного сп’яніння (ст. 130 КУпАП). Складені адмінпротоколи поліцейські направлять у суд для прийняття остаточного рішення.

У Сваляві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили автомобіль марки «Rеnault», на якому не працював задній габарит. За кермом автомобіля перебував житель Хмельницького, який вже позбавлений права керування. Тепер він знову був у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У Тересві на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили ввечері незареєстрований мотоцикл марки «Lіfаn», яким керував без відповідних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель.Від медосвідування чоловік відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Мотоцикл затримано на спецмайданчик поліції.

Ще трьох п’яних водіїв задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах
Новини
Історик Володимир Фенич про «Іменний довідник священників історичної Мукачівської греко-католицької єпархії»
16:55
У Закарпатській обласній бібліотеці провели перше засідання книжкового клубу
16:44
У Мукачеві виявили чоловіка, який перевозив вантаж без відповідних документів
16:30
Харків’янка ходить по цвяхах і рятує закарпатців від стресу
15:25
В обласному центрі Закарпаття вшанували 38 роковини Чорнобильської трагедії
15:09
На Закарпатті затримали групу озброєних зловмисників, які в масках увірвалися до будинку пенсіонерки, звʼязали її та вимагали гроші
14:58
Закарпатські ватерполісти серед призерів всеукраїнських змагань
14:11
У Великій Доброні відкрили 58-й Тиждень угорської рідної мови
13:51
Ужгородські баскетболісти боротимуться за медалі Першої ліги України
13:41
Закарпатцям пропонують перейти в особистий кабінет ТОВ «Газмережі»
12:32
Всі новини