79368
11:07 10.092020

У Берегові обікрали обійстя чоловіка з обмеженими можливостями

Події 2478

Подія трапилась вчора, 9 вересня, близько 11.30 години у селі Бене Берегівського району. 22-річний чоловік з вадами здоров’я повідомив поліцію про те, що двоє чоловіків, ймовірно скупщики металу, зухвало проникли на подвір’я, відштовхнувши його, та викрали електродвигун. Після чого грабіжники сіли у свій автомобіль і поїхали у невідомому напрямку.

На пошуки чоловіків було орієнтовано екіпажі груп реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу поліції Берегова і сусідніх районів. Авто марки ВАЗ 2101 з причепом, на якому грабіжники перевозили метал, працівники поліції оперативно розшукали у сусідньому районі – у селі Шаланки на Виноградівщині.

У автомобілі перебувало четверо жителів міста Хуст, двоє з яких за описом потерпілого і пограбували молодого чоловіка у селі Бене. 27- та 30-річних чоловіків поліцейські доставили до відділку поліції.

За фактом грабежу, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали розслідування за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Викрадений електродвигун вилучили та повернуть потерпілому. У справі триває слідство, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

telega
Підписуйся на наш телеграм канал!

Підпишись на наш телеграм канал де кожна новина виводиться відразу після публікації. Будь першим у курсі подій.

Підписатися
Слідкуйте за нами у соцмережах